• Funerare Angel's Craiova
 • Funerare Angel's Craiova
Program de lucru
 • Luni: Non-Stop
 • Marti: Non-Stop
 • Miercuri: Non-Stop
 • Joi: Non-Stop
 • Vineri:Non-Stop
 • Sambata: Non-Stop
 • Duminica: Non-Stop
Locatie
 • Craiova, Calea Bucuresti, Bl. A3, Sc. 1, Parter
 • vezi harta
  interactiva
Date de contact

De ce sa alegi Funerare Angel's Craiova - Servicii Funerare Craiova ?

 • Beneficiezi de consiliere gratuita.
 • Ai garantia calitatii serviciilor.
 • Suntem alaturi de tine non-stop.

Casa Funerara Angel's este alaturi de fiecare familie si fiecare persoana cu consultanta gratuita si servicii funerare Craiova, pompe funebre prestate cu profesionalism. Vom ajuta fiecare familie indurerata, ocupandu-ne in intregime de partea organizatorica a funeraliilor pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

Angajatii profesionisti si produsele de calitate va ofera siguranta ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati reprezinta un privilegiu si vom face absolut tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura servicii funerare complete in Craiova, dar si in toata regiunea Olteniei ce respecta traditiile, de buna calitate, la preturi accesibile.

De asemenea, firma noastra este autorizata COVID.

De ce sa alegi serviciile funerare Angel's?

O casa funerara din Craiova este cea mai simpla si mai ecomomica solutie pentru efectuarea unei inmormantari complete, demna de respect pentru cei trecuti in nefiinta. Deoarece noi oferim servicii funerare pe toata raza judetului Dolj, cunoastem foarte bine toate randuielile bisericesti si toate obiceiurile legate de efectuarea unei ceremonii religioase in multe localitati din aceasta arie geografica. Cu noi lucrurile se pot simplifica mult, reusind sa organizati mult mai simplu si mai rapid procesiunea funerara. Lasand aceasta sarcina in grija noastra, nu mai este nevoie va ocupati personal de fiecare detaliu in parte.

Servicii Funerare Craiova

Constatarea decesului de catre medic
In momentul in care s-a produs nefericitul eveniment, respectiv decesul unei rude, persoane dragi, prieten sau cunostinta este necesara constatarea decesului de catre un medic care va elibera Certificatul Medical de Constatare a Decesului.

Constatarea decesului se poate face de catre medicii cu drept de libera practica cu care colaboram sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris, dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si doar in cazul in care nu exista suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Imbalsamarea
Imbalsamarea este un procedeu medical ce are scopul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect cat mai natural.

Toaletare, impachetare
Serviciul de toaletare a decedatului se poate realiza atat la domiciliul dumneavoastra cat si in orice alta locatie indicata de familie, respectand normele de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de la noi, dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face, dupa caz, la solicitarea familiei.

Procedura de impachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

Inchiriere catafalc
Desi nu este obligatoriu, se obisnuieste asezarea sicriului – la domiciliu, in capela sau in biserica – pe un catafalc cu suport de lumanari la cap si la picioare – un postament inalt care permite vizitarea si jelirea decedatului. Va oferim posibilitatea inchirierii catafalcului pentru 72 de ore.

Manipularea sicriului
Manipularea sicriului presupune deplasarea si transportul de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica unde se oficiaza slujba si de la masina la cimitir pana in momentul preluarii acestuia de catre personalul cimitirului spre locul de veci.

Transport funerar
Serviciul de transport funerar include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela si transportul funerar la cimitir.

Pentru asigurarea serviciului de transport funerar sunt necesare urmatoarele documente:

 • Adeverinta de inhumare;
 • Certificat de deces;
 • Certificat de imbalsamare;
 • Organizari Parastase

Pentru pomenirea mortilor, organizam parastase, slujbe de pomenire si pomeni prin care sa va puteti arata grija si dragostea fata de cei dragi.

Va punem la dispozitie mai multe restaurante cu care colaboram cat si pachete alimentare, coliva, colaci pentru pomenirea celor trecuti in nefiinta. Pentru mai multe detalii in legatura cu organizarea parastaselor, va rugam sa ne contactati prin formularul din pagina de contact sau la unul din telefoanele afisate.

 

Cum ajungi la noi ? Craiova, Calea Bucuresti, Bl. A3, Sc. 1, Parter
vezi harta
interactiva

 

Galerie foto Iata cateva din produsele si serviciile noastre.
Servicii Funerare Complete
Pompe Funebre
Pret Servicii Funerare
Cruci Funerare
Funerare Non Stop
Repatrieri Decedati
Transport Funerar
Servicii Funerare Complete